Aanmeldtermijn Zomerschool verlengd

Aanmeldtermijn voor de Zomerschool is verlengd!

Het was te warm de afgelopen weken! Daarom geeft de COSBO ouderen nog wat tijd om zich aan te kunnen melden voor de komende Zomerschool. De inschrijftermijn is verlengd tot 1 juli a.s.. Formulieren kunnen tijdens de openingstijden van Het Huis van Katoen en Nu ingeleverd worden in de daarvoor bestemde brievenbus (wo.do.vr. van 10.00 – 17.00 uur). Daar zijn ook extra inschrijfformulieren.

Zomerschool voor senioren 2023

Van 7 tot en met 11 augustus as vindt in Almelo weer de traditionele Zomerschool plaats. De Zomerschool voor senioren is in 2010 ontstaan met als doel alle senioren uit Almelo en omgeving in de vakantieperiode diverse activiteiten aan te bieden omdat familie, vrienden en buren vaak met vakantie zijn en het verenigingsleven stil ligt. Uitgangspunt voor de organisatie is: ontmoeting en verbinding.

Ook dit jaar is de COSBO er weer in geslaagd om tijdens de zomervakantie een gevarieerd programma met een tiental zomeractiviteiten aan te bieden. Er zijn nieuwe activiteiten in het programma opgenomen zoals een bezoek aan Erve Asito of “Praamvaren” in de binnenstad van Almelo. Dit alles met een fantastische startochtend en een feestelijke afsluiting. Per activiteit is er een inschrijfgeld van € 5,00  met uitzondering van de feestelijke afsluiting op vrijdagmiddag, want die is gratis voor de deelnemers aan de Zomerschool

De aanmeldingsprocedure wijkt behoorlijk af van die van andere jaren. Belangstellenden kunnen bij Huis van Katoen en Nu een Senioren Journaal ophalen waar een inschrijfformulier in zit. Op het formulier kan men aangeven aan welke activiteiten met deel wilt nemen. Het inschrijfformulier kan men tot uiterlijk 1 juli a.s. inleveren bij Huis van Katoen en Nu dat open is van wo. t/m za. van 10.00 tot 17.00 uur. De kerngroep van de COSBO Zomerschool inventariseert de aanmeldingen. Vervolgens krijgt iedereen vanaf 6 juli per mail of telefonisch bericht over de plaatsing. Op 14 juli van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur, is het betaaldag van de inschrijfgelden in het Huis van Katoen en Nu. Per activiteit is het inschrijfgeld € 5,00. Er moet contant betaald worden. Als het inschrijfgeld betaald is, krijgen de deelnemers per activiteit een voucher (een bewijs van deelname).

De Zomerschool is een initiatief van de Stichting COSBO, waarin de drie ouderenorganisaties KBO, OVA en PCOB samenwerken en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Stichting Almelo Promotie.

Meer berichten