Bierproeverij bij “Proeflokaal Zwarte Parochie”

Excursie bierproeverij "Zwarte Parochie" Almelo.

Wat gebeurt er in “Proeflokaal Zwarte Parochie”?

We gaan het zien en beleven.

Donderdag 29 februari om 15.00 uur organiseert de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) een bierproeverij bij “Proeflokaal Zwarte Parochie”. We verzamelen om 14.45 uur in het Huis van Katoen en Nu en lopen vervolgens naar de “Zwarte Parochie”,  Grotestraat 48.

De Zwarte Parochie wordt ook wel de Almelosche bierbrouwerij genoemd: de leukste parochie van Almelo! Het is een kleinschalige, unieke bierbrouwerij met een eigen proeflokaal. Het vakmanschap en de passie van de brouwers van De Zwarte Parochie zijn doorslaggevend voor de meest bijzondere bieren. Het is een ware kunst om deze bieren te creëren en het resultaat mag er zijn.

Tijdens de excursie krijgt u een presentatie over het proces van bierbrouwen, een rondleiding en er worden 2 glazen bier geschonken (15 cl). Er is keuze uit enkel, blond, tripel, weizen, IPA.

De kosten voor de excursie zijn:  € 9,– voor leden van de Ouderen Bonden van Almelo en € 10,– voor niet-leden.Aanmelden kan tot 20 februari a.s. en is noodzakelijk bij: Andrea Postmus, bij voorkeur via de email apostmusova@outlook.com of telefonisch0611597663.

En nu is het echt: talloze bieren stromen door het Proeflokaal van De Zwarte Parochie | Almelo | tubantia.nl

Bierproeverij bij “Proeflokaal Zwarte Parochie”

Excursie bierproeverij "Zwarte Parochie" Almelo.