Boeiende wonderen van het onderwaterleven op het rif

Lezing door Arjan Sierling.

Vrijdag 16 februari a.s. van 10.00 – 12.00 uur is er weer een OVA-morgen in Huis van Katoen en NU. Deze keer vertelt Arjan Sierink, met ondersteuning van beelden, over de boeiende wonderen van het onderwaterleven op het rif. Natuurlijk is er koffie of thee met iets lekkers.

Dompel jezelf onder in de adembenemende schoonheid van ‘s werelds meest diverse ecosystemen, vol met een scala aan betoverende koraalsoorten.

Arjan vertelt in een verhelderende lezing over het fascinerend inzicht in de delicate balans van het leven op het rif. Over de ingewikkelde relaties tussen soorten, de symbiotische verbindingen en het ecologisch belang van het behoud van deze ontzagwekkende schat. Laat je verrassen.

Leden van de Ouderenbonden betalen € 7,50 niet-leden betalen € 7,50 p.p.

Aanmelden, liefst per mail, vóór 10 februari a.s. bij : apostmusova@outlook.com of telefonisch 0611597663.

Boeiende wonderen van het onderwaterleven op het rif

Lezing door Arjan Sierling.