Toafelproat met Heracles.

Maandag 25 september is er weer “Toafelproat” in het Huis van Katoen met als gasten Folkert Velten en René Kolmschot.

Maandag 25 september a.s. van 14.00 tot 16.00 uur is er in Het Huis van Katoen en Nu,  Marktplein 35 in Almelo, weer een “Toafelproat”. De Inloop is vanaf 13.45 uur.  De Ouderen Vereniging Almelo (OVA) verheugt zich erop dat Folkert Velten en René Kolmschot deze keer de gasten zijn. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee halen deelnemers en gasten herinneringen op uit de rijke historie van onze club Heracles. Iedereen kan haar of zijn mening natuurlijk ook kwijt over de recente prestaties.

De Gasten

Folkert Velten, geboren in 1964, komt bij Toafelproat vertellen over zijn voetballoopbaan en alles wat hij daarin meemaakte. In zijn debuutseizoen werd Folkert gelijk topscorer van de eerste divisie. In 1994 werd hij tot beste speler van deze afdeling gekozen. Folkert werd eveneens bekend omdat hij uit principe niet op zondag wilde voetballen. Zijn vriend, René Kolmschot, is vijf jaar jonger en speelde voor Heracles van 1986 tot 2003. Sinds 2005 is hij assistent-trainer.

Toafelproat is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA). Sinds januari 2019 is er maandelijks in het Huis van Katoen en Nu of op Erve Asito een Toafelproat. Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de OVA, Heracles Almelo, Huis van Katoen en Nu en de “Vrienden van ’t Hookhoos”.

Toafelproat met Heracles.

Maandag 25 september is er weer “Toafelproat” in het Huis van Katoen met als gasten Folkert Velten en René Kolmschot.