Toafelproat met Heracles

Toafelproat met Heracles

Levenskunst 55+   “OVA Toafelproat deze keer in Erve Asito”

Op maandag 24 april as om 13.30 uur is er weer Toafelproat: een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA). Deze keer is het een stadioneditie in Erve Asito. Alle deelnemers mogen door de hoofdingang naar binnen. De start is in de Businessclub. Tot 14.30 uur is Technisch Directeur Nico-Jan Hoogma daar de gastspreker. Om 15.00 uur begint de training in het stadion: deze zullen we met elkaar bekijken. Het belooft een interessante middag te worden. Toafelproat is gratis toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig.

Vraag het hemd van het lijf aan Nico-Jan Hoogma.
Nico-Jan Hoogma is voor de meesten in Almelo en omgeving een begrip. Nico-Jan is een voormalig Nederlands voetballer. Hij kwam uit voor Cambuur Leeuwarden, FC Twente, Hamburger SV en Heracles Almelo. Hij speelde meestal in de verdediging. Daarvoor was hij van 1 januari 2007 tot 1 maart 2018 algemeen directeur van Heracles Almelo. Van 1 maart 2018 tot 1 juni 2022 was hij directeur topvoetbal bij de KNVB. Sinds 1 juni 2022 is hij technisch directeur van Heracles Almelo en moet hij de club terug krijgen naar het hoogste niveau; de Eredivisie! Zijn Missie: promotie is al een heel eind op weg. Hoe kijkt Nico-Jan naar de ontwikkeling van Heracles dit seizoen? Hoe ziet hij de toekomst? Zijn er nog interessante nieuwtjes te melden?

Toafelproat
Toafelproat is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA). Sinds januari 2019 is er maandelijks in het Huis van Katoen en Nu of Erve Asito een Toafelproat. Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de OVA, Heracles Almelo, Huis van Katoen en Nu en de “Vrienden van ’t Hookhoes”.

Toafelproat met Heracles

Toafelproat met Heracles