Varen naar Laar (D)

Varen op de Vecht

Een heerlijk middagje varen met de Zomp vanuit Gramsbergen naar het Duitse Laar
Deze zomer op 13 juli hebben we een vaartocht over de Vecht van Gramsbergen naar Laar in Duitsland op het programma staan. De middag begint om 14.00 uur we starten de tocht met de Vechtezomp in Gramsbergen (na aanmelding geven wij u het adres door). Om 15.00 u drinken we Kaffee of Tee mit Kuchen (Duits gebak) in de molen of het Heimatshaus in Laar. We varen met de Vechtezomp vanuit Laar weer terug naar Gramsbergen. Als afsluiting hebben we om 17.00 u. een diner in restaurant Spiezz (excl. drankjes) in Gramsbergen.
We gaan met eigen vervoer naar Gramsbergen, mocht u geen vervoer hebben dan hoor ik dit graag. Het aantal deelnemers is max. 25 personen incl. 2 rolstoelgebonden passagiers; een lift is aanwezig in de boot.
Kosten zijn tussen de €34 en 38,50 (afhankelijk van het aantal deelnemers) per persoon, te betalen aan de bootman contant of met pin.
De tocht is op eigen risico!
Aanmelden kan tot 1 juli bij voorkeur per mail bij Joke Spenkelink: joke.spenkelink@icloud.com of tel. 0651160806. U krijgt een bevestiging per mail of telefoon van Joke Spenkelink.

Varen naar Laar (D)

Varen op de Vecht