Datum/Tijd
Date(s) - 19-06-2020
10:00 - 16:00

Locatie
Erve Pezie

Categorieën


Literaire morgen/middag met Frank Krake op 19 juni 2020

Dankzij een subsidie van het Oranje Fonds “Samen Ouder”, kan de OVA deze zomer een aansprekend programma bieden aan de ouderen in Almelo. De OVA heeft het programma drastisch, maar succesvol, aan moeten passen vanwege de Corona-uitbraak. Bij alle activiteiten hanteert de OVA de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. 

In de maand juni is dat: er mogen max. 30 personen deelnemen, we zitten op 1 ½ mtr. afstand van elkaar,  de OVA zorgt voor mondkapjes, desinfecterende gel, hygiënische doekjes. Bij de entree wordt gevraagd of de deelnemers wel of geen ziekteverschijnselen hebben. 

We zien er naar uit elkaar weer te ontmoeten! Vanwege het feit dat we meer ruimte nodig hebben is de OVA-morgen (en -middag) deze keer in Erve Pezie, Bellinkhofdwarsweg 3, 7604 PD te Almelo.  

Op vrijdag 19 juni a.s. van 10.00 – 12.00 uur gaat het OVA-zomerprogramma van start met een literaire morgen met Frank Krake, geboren in Almelo in 1968. Frank vertelt onder andere over zijn nieuwste boek Hannelore. Hij is een inspirerende spreker die wortels heeft in Twente. De romans spelen zich veelal in onze regio af.  De entree is gratis. Er is koffie en thee. Deze keer is er nog geen aansluitende lunch.

Ook ‘s middags houdt Frank Krake deze lezing, van 14.00 tot 16.00 uur.

Gezien het maximaal aantal deelnemers van 30 personen is aanmelden noodzakelijk:

Bij voorkeur via email: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl

Telefonisch: Cobi Noordhoff 0546-860948

zie voor de route Eve Pezie; www.ervepezie.nl