Date(s) - 31-07-2020

Onthaasten op de boerderij

Op 31 juli as vanaf 10.00 tot 15.15 uur organiseert de OVA een dagje “onthaasten op de boerderij” bij Erve Smienk te Bentelo. Dat doen we door op een ontspannen manier een dag op de boerderij door te brengen. We maken een wandeling rondom de boerderij (denk aan stevige schoenen), we krijgen een rondleiding op het boerenbedrijf en uitleg over de transitie naar een biologisch bedrijf, er is een “proattafel” met gesprekskaartjes en we gaan aan het werk met speksteen. Maar niets is verplicht. Kernwoorden zijn: ontmoeten, ontspannen, kunst, natuur, melkveebedrijf. Er is een eenvoudige lunch.

De deelnemers zorgen voor eigen vervoer: fiets of auto. Onderling kan er natuurlijk veel geregeld worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden vindt het programma binnen op de deel of buiten plaats of een combinatie van beide mogelijkheden. Bij zeer slecht weer komen we met een alternatief.

De OVA zorgt in geval het nog noodzakelijk is voor mondkapjes, desinfecterende gel, hygiënische doekjes.

OVA leden betalen € 4,00, niet-leden € 6,00. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Samen Ouder van de gezamenlijke fondsen: Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en Oranje Fonds

Aanmelden is verplicht, u ontvangt dan tevens nadere informatie. Graag afmelden in voorkomende situaties ivm beperkt aantal plekken.

Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl

Telefonisch kan ook: bij Cobi Noordhoff: 0546-860948