Date(s) - 27-05-2022

Huis van Katoen en Nu

De grootste bankoverval aller tijden.

Nadat Frank Krake eerder voor de OuderenVereniging Almelo (OVA) boeiende lezingen gaf over zijn boeken “Hannelore” en “De laatste getuige”,  komt Frank op vrijdag 27 mei a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in het Huis van Katoen en Nu vertellen over zijn nieuwste boek “De grootste bankoverval aller tijden”.

De grootste bankoverval aller tijden vertelt het waargebeurde verhaal van een groep jonge mensen die zich verenigen in hun verzet tegen de bezetters. Van ongekende dapperheid, onvoorwaardelijke vriendschap en een ontluikende liefde, tegen de achtergrond van een alles verscheurende oorlog. De overval speelde zich af in Almelo.

Voor de lezing vragen we een bijdrage van € 5,00 aan leden van de ouderenbonden en aan niet-leden € 7,50, incl. koffie of thee. Er is gelegenheid een boek te kopen, dat Frank ter plekke signeert.

Met dank aan het Huis van Katoen en Nu en de Stichting “In vrijheid gedenken”.

Aanmelden bij voorkeur via de mail (en graag afmelden in voorkomende situaties) bij Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl

Telefonisch kan ook (na 17 mei as): bij Cobi Noordhoff: 0546-860948.