Date(s) - 12-05-2022

Natuurhus

Donderdag 12 mei gaan we naar het Natuurhus in Almelo, gevestigd aan de Hagenborgh 4.

In november 2021 heeft de opening plaats gevonden. Vele vrijwilligers hebben de afgelopen jaren knetterhard gewerkt om dit prachtige gebouw met natuurspeelplaats, moestuin en belevingspark te realiseren.

Verschillende verenigingen zijn hier ondergebracht waaronder:  AstronA ,Groei en Bloei, ‘t Iemenschoer, IVN, KNNV, Nivon.

We beginnen om 14 uur met een kopje koffie en krijgen daarna  een inleiding over het ontstaan van het Natuurhus en wat er zoal gebeurt. Daarna gaan we de tuin in en bekijken al het moois. Aan het einde een prachtige natuurfilm in de filmzaal.

Kosten € 7.50 en niet-leden € 10,00 – daar is de rondleiding, film en koffie bij inbegrepen.

Aanmelden (vóór 10 mei) bij ansardesch@gmail.com of louisepaerel01@gmail.com of 0614969110

Groetjes van Ans en Louise