Date(s) - 14-09-2018

Paardenmelkerij Sand

Op vrijdag 14 september organiseert de OVA een excursie naar de Paardenmelkerij van de fam. Sand in Harbrinkhoek. Paardenmelk wordt gebruikt voor onder andere bevordering stoelgang, bij problemen met de luchtwegen en ter ondersteuning van de algehele doorbloeding. Ook worden er diverse producten van paardenmelk gemaakt, zoals crème, shampoo en zeep. Over al deze gebruiksmogelijkheden van paardenmelk krijgt u informatie.

We beginnen om 14.00 uur met koffie of thee en krentenwegge. Daarna volgt informatie, een rondleiding en proeven van paardenmelk en likeur.

We verzoeken u om 13.45 uur aanwezig te zijn. Het adres is Voshaarsweg 15 in Harbrinkhoek. Het is de bedoeling dat u er op eigen gelegenheid naar toe gaat.

De kosten zijn € 5,00 voor leden van de ouderenbonden en € 7,50 voor niet-leden.

U kunt zich tot 8 september aanmelden bij Hilly van Stuivenberg. Per mail: wvanstuivenberg@tiscali.nl of per telefoon: 06 4713 2442, liefst ’s avonds.