Date(s) - 25-03-2022

Levenskunst 55+: Bezoek en rondleiding Erve Asito

Op vrijdagmorgen 25 maart as, organiseert de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) samen met Heracles een gezellige morgen in het stadion “Erve Asito”.

Om 10.00 uur verzamelen de ouderen zich bij de ingang van het stadion aan het Van Riemsdijkplein 1 te Almelo. Daar volgt een ontvangst met koffie of thee en een rondleiding door het stadion incl. een bezoek aan het Heracles Museum. In het Museum vind je memorabilia uit de rijke historie van onze Almelose club: wedstrijdshirts, vaandels, teamfoto’s, kampioenschalen en natuurlijk de schaal van de Gouden Gids Divisie.

Op een muur met portretten van iconen van de club worden onder meer Steve Mokone en Folkert Velten tentoongesteld. Het belooft een gezellige, interessante morgen te worden.

Leden van de ouderenbonden betalen voor de excursie incl. koffie of thee € 5,00 niet-leden betalen € 7,50 pp

We stellen het op prijs als u zich even aanmeldt onder vermelding van “Erve Asito”.

Bij voorkeur via een mail bij: Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl .

Telefonisch mag ook bij Cobi Noordhoff 0546-860948.