Date(s) - 27-11-2020

Huis van Katoen en Nu

Op vrijdag 27 november a.s. van 10.00 – 13.00 uur organiseert de OVA in Het Huis van Katoen en Nu een workshop “Schilderen met Acryl”. De workshop wordt gegeven door Jos Engbersen. Bij veel aanmeldingen wordt de workshop ’s middags herhaald.

Het schilderij leeft! Jos Engbersen is gedurende zijn loopbaan als loopjongen bij de bakker, bankier, professioneel voetballer en arbeidsdeskundige altijd weer terug gekomen bij zijn echte passie: schilderen. Jos begon op jonge leeftijd in Almelo te schilderen. Tegenwoordig creëert hij zijn werken in acryl. Zijn talent zet hij in om via deze workshop ouderen te inspireren. Zie ook zijn website www.josengbersen.com.

OVA leden betalen € 4,00, niet-leden € 6,00 inclusief koffie en materialen.

Aanmelden is verplicht, bij Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl. Telefonisch kan ook: bij Cobi Noordhoff: 0546-860948. We houden ons aan de dan geldende RIVM- maatregelen. De OVA zorgt in geval het nog noodzakelijk mocht zijn voor mondkapjes, desinfecterende gel en hygiënische doekjes. Graag afmelden in voorkomende situaties ivm beperkt aantal plekken.