Date(s) - 13-06-2019

De Waag

Busdagtocht naar het Hanzestadje Doesburg

Op donderdag 13 juni as organiseert de OuderenVerenigingAlmelo (OVA) een busdagtocht naar het Hanzestadje Doesburg.  Het  vertrek is om 9.00 uur bij het Heraclesstadion, de aankomst in Doesburg is om 10.30 uur. Er is eerst koffie met gebak in de Waag  daarna volgt een stadswandeling onder leiding van gidsen door Doesburg, met aansluitend een lunch. ’s Middags is er keuze uit een bezoek aan museum Lalique met oa de tentoonstelling “Edelstenen uit de Hemel” van Marc Chagall of een bezoek aan het Mosterdmuseum. Vertrek uit Doesburg 16.00 uur. Rond 17.30 uur zijn we weer terug in Almelo.

Kosten bedragen voor leden van de Ouderen Verenigingen € 15,00 voor niet leden is de prijs € 25,00,  inclusief busreis, koffie met gebak, entreegelden, rondleiding en lunch. De busdagtocht is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van “Samen Ouder”.

Graag aanmelden bij hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl T: 06-47132442

Na 29 mei a.s. ontvangt u een bevestiging met nadere gegevens.

Samen Ouder
De zomeractiviteiten van de OVA zijn mede mogelijk gemaakt door Het Oranjefonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Zij streven er naar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. De bijdrage is toegekend om ouderen samen een leuke vakantieperiode te laten beleven en zo eenzaamheid onder ouderen in deze periode te verminderen.