Date(s) - 28-06-2019

Huis van Katoen en Nu

Op vrijdag 28 juni as organiseert de OuderenVerenigingAlmelo (OVA) een dagprogramma over de eetcultuur door de eeuwen heen “Met Twickel aan Tafel”.

Van 10.00 – 12.00 uur is er in Het Huis van Katoen en Nu in Almelo een lezing die gegeven wordt door Mevr. Marianne Bernelt-Moens. Zij schreef een aansprekend kookboekje met recepten die door de eeuwen heen gebruikt werden in Kasteel Twickel te Delden. Daarna nemen we samen deel aan een eenvoudige lunch die samengesteld is aan de hand van een recept uit het kookboekje. Vervolgens vertrekken we naar Kasteel Twickel voor een rondleiding door de tuin en we drinken een kopje koffie of thee in de theeschenkerij. Je bent van harte welkom.

Aanmelden onder vermelding van “28 juni” is gewenst bij: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl tel.:06-47132442

Leden van de ouderenbonden betalen € 4,00 voor de lezing, overigen € 6,00.