Date(s) - 02-07-2021

Huis van Katoen en Nu

Gezellige middag nu het weer mag en kan …
Op vrijdag 2 juli van 10.00 – 12.00 uur organiseert de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) in het Huis van Katoen en Nu een gezellige morgen met Eric Hütte over het “Tweents Spreukjesboek”.
Het “Tweents Spreukjesboek “ is een onschuldig, licht ondeugend boek vol met Twentse humor op elke bladzijde. Het zijn stuk voor stuk grappige korte verhalen over het leven op de boerderij, op school, het werk, bij de voetbal of in de natuur. De auteur Eric Hütte zegt er zelf over: “zo nu en dan een keer onbedaarlijk lachen is van levensbelang en belangrijk om de moed er in te houden.”
Eric Hütte (1952) is geboren en getogen in Almelo. Hij was meer dan 30 jaar werkzaam in het bankwezen. Na zijn pensionering is hij zich gaan toeleggen op schrijven in Twents dialect.
De OVA vraagt voor de gezellige morgen een eigen bijdrage van leden van de ouderenbonden van € 4,00, niet leden betalen € 6,00 inclusief een kopje koffie of thee met koek.
Aanmelden (en graag afmelden in voorkomende situaties) bij Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl
Telefonisch bij Cobi Noordhoff: 0546-860948
.