Date(s) - 24-07-2020

Huis van Katoen en Nu

Ouderen Vereniging Almelo (OVA) pakt de draad van de activiteiten weer op

Zomerinloop met “Bootje varen”

Op vrijdag 24 juli van 10.00 – 12.00 uur is er een gezellige zomerinloop in Het Huis van Katoen en Nu.

Er is gelegenheid voor ontmoeting en gesprek, u kunt een spelletje doen, de ijscokar is er en de aanwezige senioren kunnen vanuit “bootje varen met bubbels” Almelo vanaf het water bekijken. Natuurlijk is er een kopje koffie of thee.

Omdat we ons strikt houden aan de op dat moment geldende regels van de RIVM is aanmelden verplicht. Bij een grote opkomst werken we met een indeling. Gratis entree.

Aanmelden (en graag afmelden in voorkomende situaties) bij Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl

Telefonisch kan ook: bij Cobi Noordhoff: 0546-860948

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Samen Ouder van de gezamenlijke fondsen: Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en Oranje Fonds.