Date(s) - 26-06-2017

Gebouw van Almelo Sociaal

ZOMERSCHOOL 2017 is twee weken gezelligheid ! ! ! Een bijzonder evenement in Almelo is elk jaar weer de Zomerschool georganiseerd door de stichting COSBO, het overkoepelend orgaan van de drie ouderenbonden in onze stad, OVA, KBO en PCOB. De Zomerschool is vooral bedoeld om de vakantieperiode op een zo’n mooie en gezellige wijze door te komen. Senioren die geen lid zijn van één van de bonden kunnen toch deelnemen, maar betalen wel iets meer bij de inschrijving. Dit jaar kunnen senioren vanaf 50 jaar midden in de zomer weer twee weken genieten van allerlei activiteiten waarbij gezelligheid en plezier voorop staan. De organisatie is er in geslaagd om een bijzonder gevarieerd programma te kunnen samen stellen met voor elk wat wils. Onderdelen die het afgelopen jaar populair waren zijn opnieuw opgenomen en dat aangevuld met nieuwe activiteiten. De komende weken wordt bij alle leden van de bonden gelijktijdig met het Senioren Journaal het nieuwe programmaboekje Zomerschool 2017 aan huis bezorgd. Ook zijn de boekjes verkrijgbaar bij diverse andere punten in de stad o.a. bij de Almelo Sociaal, wijkcentra, gemeentehuis, bibliotheek enz. De Zomerschool begint met een heuse uitsmijter/insmijter en wel met een bezoek aan de paddenstoelen kwekerij in Tilligte. Hier kunt u proeven van soep van de Aziatische Shiitake paddenstoelen. Ook gaan we op bezoek bij onze trots van de stad Heracles en wat te denken van het ontdekken van de geheimen achter het klooster in Denekamp. Gebleven zijn bezoek aan ‘Foodconnect’ maaltijdservice en Radio en tv Oost enz. enz.

Doe mee en laat u verrassen!!!!!

Inschrijving Zomerschool 2017 maandag 26 juni bij Almelo Sociaal Grotestraat 174 Almelo van 10.00-12.00 u. en van 13.00-15.00 u.