Date(s) - 10-11-2021

Dit evenement is volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk.

10 November. OVA. Museumplusbus

De Museum Plus Bus gaat rijden voor de Ouderen Vereniging Almelo (OVA).

U wordt hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een leuk, gratis reisje naar het van Gogh Museum in Amsterdam.

Als u mee wilt: geef u snel op!

Per mail bij Hilly: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl of telefonisch bij: Cobi Noordhoff, tel: 0546-860948 of M: 06 40180003.

Bij uw aanmelding ook graag aan geven of u een opvouwbare rollator, opvouwbare of een vaste rolstoel meeneemt.

Wat gaan we doen? We krijgen een dagprogramma aangeboden.

Op woensdag 10 november as om 8.15 uur verzamelen we bij de opstapplaats op het Stationsplein in Almelo. We vertrekken om 8.45 uur richting Amsterdam.

Om een uur of half elf komen we daar aan. We drinken koffie/thee in de Brasserie Zuiderbad en lunchen daar ook. Daarna lopen we een klein stukje naar het Van Gogh Museum. Om 13.00 uur krijgen we daar een rondleiding langs enkele topstukken. We krijgen ook gelegenheid om zelfstandig rond te kijken.

Om 15.00 uur vertrekken we weer richting Almelo, waar we rond 17.45 uur aankomen.

De busreis, koffie/thee met wat lekkers, toegang tot het museum en een rondleiding zijn gratis. We betalen zelf de lunch. Dat is rond de € 15,00.

Hartelijke groeten, de Activiteiten Commissie van de OVA,

Hilly, Ans, Louise, Coby en Cobi