Date(s) - 08-11-2016

Clubgebouw de Kauwe

Alleen voor OVA-leden: een verrassingsmiddag!

Op dinsdag 8 november a.s. gaan we op stap naar de Sterrenwacht in Lattrop. Op het programma staat onder meer een film over het zonnestelsel en het bekijken van het planetarium. Bij mooi weer kunnen we ook nog een kijkje nemen in de tuin, waar sterrenbeelden staan opgesteld.

Daarna gaan we een lekkere warme maaltijd gebruiken bij Villa Kakelbont in Tilligte.

We rijden naar Lattrop met de auto. De bestuursleden rijden met hun eigen auto en deelnemers kunnen bij hen instappen. Mocht u liever met eigen vervoer gaan en kunt u eventueel mensen meenemen, dan horen wij dat graag bij uw aanmelding.

We vertrekken om 13.15 uur van de parkeerplaats bij Clubgebouw De Kauwe, Rietstraat 222, Almelo. We verwachten hier rond 18.30 uur terug te zijn.

Deelname aan deze trip kost € 12,50 per persoon. Dat is inclusief entree van de Sterrenwacht, twee consumpties,een warme maaltijd en vervoer. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

U kunt zich tot 18 oktober aanmelden bij Ans Ardesch, telefoon 06-81010294, mail ans.ardesch@ouderenverenigingalmelo.nl

En we moeten u vragen om vóór 1 november 2016 via internet te betalen op rekening NL17 RABO 0192 0023 25.            Pas na betaling is uw inschrijving definitief. Als dit intenetbankieren niet lukt en als u om die reden op een andere manier wilt betalen, dan kunt u dat aangeven bij de aanmelding.

We hopen dat u meegaat en dat we met z’n allen een leuke middag zullen hebben!