Date(s) - 20-03-2017

Wilt u het Polman Stadion eens van binnen bekijken? En unieke verhalen horen over het heden en verleden van Heracles Almelo, de club met een geschiedenis van bijna 113 jaar? U bent van harte welkom voor de rondleiding op dinsdag 21 maart. Om 14.00 uur staan enthousiaste rondleiders klaar om u de mooiste plekken van het nieuwe stadion te laten zien. Voor leden van de ouderenverenigingen zijn de kosten slechts € 4,- per persoon (neem uw pasje mee), voor niet-leden van ouderenverenigingen bedragen de kosten € 6,- per persoon. Dit bedrag kan voldaan worden op de dag van de rondleiding.

Aanmelden voor deze rondleiding is mogelijk via Lokke de Haan (per mail lokkedehaan@outlook.com of telefonisch 0546 864734) tot en met donderdag 16 maart 2017.

Speciaal voor ouderen: De rondleiders kunnen vast ook iets vertellen over Walking Football bij Heracles: voetbal voor zestigplussers. Walking Football betekent letterlijk: wandelend voetballen, voetbal met aangepaste spelregels. De voetballers die Walking Football bedrijven noemen zich Old Stars en dat is ook de naam van een project dat door o.a. het Ouderenfonds en de Eredivisie gedragen wordt. Het Walking Football van Heracles is ondergebracht bij een afzonderlijke stichting, genaamd Gold Stars. Het doel is het stimuleren van ouderen om te gaan bewegen en hen zonodig uit een isolement te halen. Maar het is vooral bijzonder gezellig en de oudere voetballers genieten dan ook van de wekelijkse actieve contactmomenten. Wilt u meer informatie over Walking Football of wilt u zich aansluiten bij de Gold Stars? Informeren kan per mail via info@heracles.nl o.v.v. Walking Football.