Date(s) - 26-09-2017

Bezoek aan IJscotheek Van Olffen

Altijd al eens willen weten hoe ijs gemaakt wordt? Op dinsdag 26 september kunt u van Thomas van Olffen horen hoe dat in zijn werk gaat.

Thomas vertelt hoe hij er toe gekomen is om met een ijssalon in Almelo te beginnen. Daarna vertelt hij wat er bij komt kijken om ijs en sorbets te maken. Na de koffie kunnen we om de beurt in kleine groepen een kijkje nemen in de “ijscotheek”. Aansluitend kan iedereen een ijsje bestellen voor eigen rekening.

Bij mooi weer gaan we op het terras bij Van Olffen zitten. Anders moeten we uitwijken naar bijvoorbeeld het Theaterhotel of Wilhelmus. Maar dat horen de deelnemers wel als ze bij Van Olffen komen. Allebei de andere adressen zijn vlakbij, dus dat zal geen problemen geven.

De kosten bedragen inclusief koffie € 4,- per persoon voor leden van ouderenverenigingen in Almelo. Voor niet-leden bedragen de kosten € 6,- . Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen.

Datum en tijd: dinsdag 26 september van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Plaats: ijscotheek Van Olffen, Grotestraat 98 in Almelo

Aanmelding tot 20 september bij Lokke de Haan. In verband met vakantie bij voorkeur per mail: lokke.dehaan@ouderenverenigingalmelo.nl Tel. 0546 864734