Datum/Tijd
Date(s) - 29-11-2019
10:00 - 12:00

Locatie
Huis van Katoen en Nu

Categorieën


Levenskunst 55+:  “er zijn” als het er om gaat

Op vrijdag 29 november as van 10.00 – 12.00 uur is er een OVA-morgen waarop medewerkers van de Leendert Vriel Stichting (vrijwilligers palliatieve terminale zorg) vertellen over hulp die er geboden kan worden als mensen in de laatste levensfase graag thuis verzorgd willen worden. De lezing wordt omlijst met muziek door Henk Lammers.

Sterven is, net als geboren worden, iets groots in een mensenleven. Degene die kan kiezen, sterft bij voorkeur in zijn eigen huis. Want thuis is die ene speciale plek waar je leeft en woont. Waar niemand je de wet voorschrijft. Waar je kunt zijn wie je bent, kunt doen wat je wilt, en kunt laten wat je niet wilt. Thuis is een plek vol herinneringen waar vele mooie momenten in het leven zijn gedeeld. De Leendert Vriel Stichting doet er, samen met mantelzorgers en professionals, alles aan om als mensen het leven los moeten laten, dat in hun eigen omgeving te kunnen doen.

Leden van de ouderenbonden betalen € 4,00 voor de lezing, overigen € 6,00. Incl. koffie en thee. Voor de lunch betaalt u een kleine vrijwillige bijdrage.

In verband met de lunch is aanmelden gewenst bij: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl tel.:06-47132442