Date(s) - 30-08-2021

Huis van Katoen en Nu

Levenskunst 55+   “Toafelproat van Heracles”

Op maandagmiddag 30 augustus as is er in Het Huis van Katoen en Nu van 14.00 tot 16.00 uur weer “Toafelproat van Heracles”. Na een periode, waarin we door de RIVM maatregelen niet bij elkaar mochten komen, hebben we de draad weer opgepakt. Tijdens “Toafelproat”, die voornamelijk bedoeld is voor ouderen, praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over het wel en wee van onze Almelose club Heracles. Deze keer is Kris van der Elst, de veiligheidscoördinator van Heracles aanwezig zijn om te vertellen over alles wat te maken heeft met veiligheid.  Het belooft weer een boeiende middag te worden.

“Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) en is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, ‘t Hookhoes en Het Huis van Katoen en Nu. Iedere laatste maandagmiddag van de maand is er “Toafelproat”.

De middag is gratis toegankelijk. We houden ons aan de RIVM maatregelen. Aanmelden is niet nodig.