Date(s) - 27-09-2021

Huis van Katoen en Nu

René Kolmschot en Tim Breukers bij “Toafelproat van Heracles”.

Almelo, op maandag 27 september is er in Het Huis van Katoen en Nu van 14.00 tot 16.00 uur weer “Toafelproat van Heracles”. Toafelproat is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA), Heracles Almelo, Huis van Katoen en Nu en ‘t Hookhoes.

Tijdens “Toafelproat”, die voornamelijk bedoeld is voor ouderen, praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over het wel en wee van onze club. Deze keer zijn aanwezig René Kolmschot (assistent coach) en Tim Breukers (oud-speler opgenomen als projectleider). René en Tim vertellen over de club, over hun voetbalcarrière, over coaching en training en beantwoorden vragen van de aanwezige mannelijke en vrouwelijke senioren. Er komen vast smakelijke anekdotes voorbij. Het belooft weer een boeiende en gezellige middag te worden. Schuif gerust aan: entree is gratis.

“Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) en is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, ‘t Hookhoes en Het Huis van Katoen en Nu.

Iedere laatste maandagmiddag van de maand is er een “Toafelproat”. Toegang vrij.