Datum/Tijd
Date(s) - 29-11-2021
14:00 - 16:00

Locatie
Huis van Katoen en Nu

Categorieën


AFGELAST vanwege de corona-situatie en de afgekondigde maatregelen.

Op maandag 29 november a.s. is er in Het Huis van Katoen en Nu van 14.00 tot 16.00 uur weer “Toafelproat”. “Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA), Heracles, Huis van Katoen en Nu en ‘t Hookhoes.

Tijdens “Toafelproat”, die voornamelijk bedoeld is voor ouderen, praten we onder het genot van een kopje koffie of thee na over de wedstrijden van de afgelopen maand en alles wat er verder in onze club speelt. Deze keer zijn oud-spelers Guus Hoevenberg en Marnix Smit vanuit Heracles aanwezig.
Guus en Marnix vertegenwoordigen twee generaties binnen Heracles. Beide heren zijn geboren Almeloërs.  Ze hebben de ontwikkeling van Heracles naar een stabiele eredivisionist van jongs af aan meegemaakt. Guus speelde van 1966 t/m 1978 wedstrijden in de eerste divisie bij NEC, de Graafschap en Heracles en is daarna een carrière als trainer begonnen. Marnix is na de Heracles/Twente Academy in 1999 begonnen bij Heracles, toen nog eerste divisie, en heeft in 2005 de promotie naar de Eredivisie als actieve speler meegemaakt. Het verschil in generaties brengt verschillende ervaringen met zich mee en maken “Toafelproat” extra interessant. Beide heren zijn nog actief bij de club betrokken. Guus speelt mee bij Walking Football en is actief als​ trainer bij een amateurvereniging. Marnix is na het afronden van zijn universitaire studie bestuurder van Heracles geworden en voetbalt op amateurbasis bij SZVW. 
De heren zijn gezellige vertellers en er komen vast smakelijke anekdotes voorbij. De deelnemers aan “Toafelproat” kunnen vrijuit vragen stellen aan Guus en Marnix en krijgen daarmee een kijkje achter de schermen van Heracles. Alles met elkaar belooft het weer een boeiende en gezellige middag te worden. 

Schuif gerust aan: entree en koffie zijn gratis.

Voor toegang tot het Huis van Katoen en Nu is het tonen van een coronatoegangsbewijs, QR code plus identiteitsbewijs verplicht