Date(s) - 29-07-2019

Huis van Katoen en Nu

Op maandagmiddag 29 juli as is er in Het Huis van Katoen en Nu vanaf 14.00 tot 16.00uur, voor de vierde keer, een “Toafelproat van Heracles”. Tijdens de “Toafelproat”, die voornamelijk bedoeld is voor ouderen, praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over het wel en wee van onze Almelose Club.  Deze keer neemt Rene Kolmschot deel aan het gesprek. Hij is al jaren assistent trainer en heeft een voetballeven als verdediger voor Heracles gespeeld. Met recht:  Mister Heracles.
“Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) en is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, ‘t Hookhoes en Het Huis van Katoen en Nu. Iedere laatste maandagmiddag van de maand is er een “Toafelproat”.

De middag is vrij en gratis toegankelijk.