Date(s) - 27-01-2020

Huis van Katoen en Nu

Levenskunst 55+   “Toafelproat van Heracles”

Op maandagmiddag 27 januari is er in Het Huis van Katoen en Nu van 14.00 tot 16.00 uur weer een “Toafelproat van Heracles”. Deze keer is Raymond Alfons, supporterscoördinator van Heracles, zeker aanwezig. Hij neemt een gast mee. Door de planning van de selectie kunnen we nog niet met zekerheid zeggen wie er bij aan kan sluiten. Bijna iedereen zit nog in Spanje. We laten ons verrassen… Er is heel veel te bepraten!

Tijdens de “Toafelproat”, die voornamelijk bedoeld is voor ouderen, praten we onder het genot van een kopje koffie of thee, over het wel en wee van onze Almelose Club. “Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) en is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, ‘t Hookhoes en Het Huis van Katoen en Nu.
Iedere laatste maandagmiddag van de maand is er een “Toafelproat”.

De middag is vrij en gratis toegankelijk.