Date(s) - 26-05-2019

Huis van Katoen en Nu

Op maandagmiddag 27 mei as is er in Het Huis van Katoen en Nu van 14.00 tot 16.00 uur, voor de tweede keer, een “Toafelproat van Heracles”. Tijdens de “Toafelproat”, die voornamelijk bedoeld is voor ouderen, zijn Willem Hoevers en Gerrald Albersen aanwezig om onder het genot van een kopje koffie of thee, het wel en wee van onze Almelose club te bespreken.

Willem Hoevers is jarenlang verzorger geweest bij Heracles Almelo, hij is medeoprichter van “Kans voor een Kind” en actief betrokken geweest bij het ROC van Twente bij onder andere het project van Heracles Assist: een project waarin  jongeren worden begeleid die dreigen uit te vallen binnen het regulier onderwijs. Willem is een interessante man met een mooi verhaal.

“Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) en is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, ‘t Hookhoes en Het Huis van Katoen en Nu. Iedere laatste maandagmiddag van de maand is er een “Toafelproat”.

De middag is vrij en gratis toegankelijk.