Date(s) - 03-09-2021

Als het weer het toelaat willen we op 3 september om half 3 varen in de zomp vanaf de Pelmolen in Rijssen.

We verzamelen met de fiets onder aan de brug van Wierden om 13 uur. We hebben dan al geluncht.

De boot kost ongeveer €5 en dat is voor eigen rekening. De bijdrage voor leden is €4 en niet leden €6 daar krijgt u dan een versnapering voor.
Opgeven bij Louise Stapper Graag per mail louisepaerel01@gmail.com of 0614969110
A.u.b. voor 31 augustus aanmelden..
Houd website, Facebook en mail in de gaten, misschien zijn er nog veranderingen.

Deelnemers dienen allemaal in het bezit te zijn van een vaccinatiebewijs. Op de boot kan gecontroleerd worden.

Willen de mensen die zich opgegeven hebben mij mailen als ze NIET zijn gevaccineerd. (louisepaerel01@gmail.com)​