Date(s) - 04-11-2020

Beste mensen,

Half oktober stuurden we jullie onderstaande uitnodiging. Wat een bewogen jaar is 2020 uiteindelijk geworden. Dit had niemand kunnen bedenken.

We hadden er ZIN in. Maar helaas…Corona slaat snel om zich heen in Twente. Daarom hebben we besloten om de vrijwilligersbijeenkomst van 4 november uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Het Bestuur en de Activiteiten Commissie vinden het jammer, ook het feit dat andere activiteiten niet door kunnen gaan.
Zij waarderen jullie vrijwilligerswerk zeer en er komt een moment dat we dat gezellig met elkaar kunnen vieren.

Met een hartelijke groet en hou jullie goed,

Hilly van Stuivenberg en Cobi Noordhoff

Namens Bestuur en Activiteiten Commissie van de OVA

Voor vragen en opmerkingen mag je ons gerust mailen of bellen: 0546860948

Alleen voor vrijwilligers van de OVA

Almelo, 11 oktober 2020

Beste mensen,

Het is een goed gebruik bij de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) dat het bestuur jaarlijks een contact moment heeft met de vrijwilligers om hun waardering naar hen toe te uiten. Dat doen we dit jaar weer! We kunnen helaas niet lunchen bij het ROC omdat Corona “roet in het eten gooit”.

Daarom nodigen we jullie van harte uit op 4 november as om 10.30 uur in Het Huis van Katoen en Nu. Alles onder de op dat moment geldende regels van het RIVM.

Wat we gaan doen?

10.30 uur:       inloop met koffie en thee

11.00 uur:       Ineke Tieltjes “een uurtje over contact”.

“Tijdens de bijeenkomst op 4 november a.s. neem ik jullie graag mee in een ‘uurtje over contact’. Verbinding met anderen is een menselijke behoefte en de ene mens gaat daar soepeler mee om dan de andere. Bij je activiteiten als vrijwilliger kun je in contact komen met mensen die de deur niet meteen wijd open zetten voor verbinding.  Naar aanleiding van een verhaal gaan we met elkaar op zoek naar sleutels voor contact”.

12.00 uur:       Lunch Corona-proof

Rond een uur of twee sluiten we af.

We hopen jullie te ontmoeten. In verband met de Coronaregels verplicht aanmelden bij Hilly van Stuivenberg:  hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingamelo.nl of 06-47132442

Hartelijke groeten,

Hilly van Stuivenberg en Cobi Noordhoff