Date(s) - 08-03-2019

Lydia

INTERNATIONALE VROUWENDAG

Op 8 maart as is het Internationale Vrouwendag. Al sinds 1911 wordt er op deze dag, internationaal, stil gestaan bij de positie van vrouwen. In Almelo organiseert de OuderenVerenigingAlmelo op deze dag een interessante workshop in het “Huis van Lydia” aan de Grotestraat 185b. Er wordt advies gegeven over persoonlijke uitstaling, geschikte kleuren en stijl.

Huis van Lydia

Huis van Lydia is een naaiatelier maar ook een ontmoetingsplaats voor mensen uit verschillende culturen: er is oa een Syrische kleermaker, een Irakeese medewerker en er zijn stagiers van de modeopleiding. Het onderlinge contact staat centraal. De klanten krijgen kleur- en stijladviezen. Door het dragen van de juiste kleding en de juiste kleuren kunnen mensen (meer) zelfvertrouwen krijgen.

Aanmelden

Het programma begint om 10.00 uur en is om 11.45 uur afgelopen. De kosten bedragen € 4,00 voor leden van de Almelose Ouderenbonden en € 6,00 voor niet- leden. Inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden is gewenst:

per mail louisepaerel01@gmail.com

Tel. 0614969110.