De OVA: kortingen en aanbiedingen

De OVA: korting en aanbiedingen.

Als lid van de OVA kunt u gebruik maken van allerlei kortingen en aanbiedingen. Die kortingen en aanbiedingen lopen grotendeels via de landelijke ouderenfederatie FASV, waar de OVA bij is aangesloten. De FASv heeft afspraken gemaakt met meerdere verzekeraars en andere organisaties. Op de website van de FASV vindt u meer informatie. Het gaat om:

• Korting op zorgverzekering
  • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
  • Korting bij De Woningwachter op diensten bij langer zelfstandig thuis wonen
  • Korting op fietsen bij Fietsenwinkel.nl
  • Korting bij Fitavie op een app met oefeningen om vitaal te blijven
  • Ledenvoordeel op allerlei artikelen in de webwinkel van FASv
  • Korting en aanbiedingen bij aanschaf van een hoortoestel bij oorgvoororen.nl
  • Korting bij lidmaatschap van Seniorweb computerhulp
  • Korting bij brandstof tanken via United Consumers
  • Korting op huishoudelijke hulp bij UWassistent
  • Korting bij rijbewijskeuring
  • Speciale kortingen voor ouderen via de LKGX-organisatie.

Kijk verder op de website van de FASv bij Voordelen

Andere aanbiedingen

Theater
Voor OVA-vrijwilligers krijgen wij via Avedan geregeld aanbiedingen voor goedkope toegangskaartjes bij Hof88.  En ook het Theaterhotel Almelo is zo vriendelijk om de OVA incidenteel gereduceerde prijzen bij voorstellingen aan te bieden. In beide gevallen gaat het om e-mail-aanbiedingen met codes waarmee men zich via internet moet aanmelden. Wij kunnen deze aanbiedingen alleen per e-mail doorgeven.

Thema’s