Zet een mantelzorger in het zonnetje!

Het Steunpunt Mantelzorg Almelo organiseert in de week van 10 november in het kader van de Dag van de Mantelzorg meerdere activiteiten voor mantelzorgers uit Almelo. U kunt uzelf of een andere mantelzorger hiervoor aanmelden.

In november vieren wij elk jaar de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop wij extra aandacht vragen voor mantelzorgers en hun vaak zware taak. Af en toe er even tussenuit, is een absolute voorwaarde om de zorg te kunnen volhouden.
Dit jaar is het landelijke thema voor deze dag “Mantelzorg doe je samen”. Daarom kunt u kiezen uit één van onderstaande activiteiten.

Op dinsdagavond 7 november wordt er een Kruidenworkshop georganiseerd. Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur. Locatie Gezondheidscentrum de Kolk, Bornerbroeksestraat 38, Almelo. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Op donderdag 9 november kunt u deelnemen aan een rondleiding bij Heracles in het Polman stadion! Tijdstip: 14.15 – 16.00 uur. Locatie Stadionlaan 1 Almelo. Ontvangst in Almelo Lounge. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Op vrijdag 10 november wordt er een ontspannen maar inspirerende dag georganiseerd in samenwerking met het ROC van Twente. De dag wordt om 10.30 uur geopend, u kunt mooie optredens verwachten en een lunch gemaakt door studenten van het ROC. Het is een dag voor ontmoeting en ontspanning.
Tijdstip: 10.30-14.30, inloop vanaf 10.00 uur. Locatie Wierdensestraat 65, Almelo. Heeft u dieetwensen? Wilt u deze dan vermelden bij het aanmelden. Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen.

U kunt uzelf of een andere mantelzorger aanmelden voor 1 november bij Steunpunt Mantelzorg Almelo via almeloadministratie@siztwente.nl of via 085-7731720 (tussen 9.00-13.00 uur).
Vermeld daarbij wat uw 1e, 2e en/of 3e keus is. Wij doen ons best om iedereen bij zijn of haar 1e keus in te delen. Mocht het ons niet lukken om u niet in te delen bij uw 1e keus, dan krijgt u voor 30 oktober een tegenbericht van ons. Krijgt u geen bericht, dan bent u ingedeeld bij uw 1e keus.

www.siztwente.n