De OVA organiseerde een lezing over en een wandeling langs Almelose muurgedichten.

Nadien ontvingen wij een bericht van Coen Heldeweg van de Stichting Muurgedichten Almelo:

Goed te merken dat onze presentatie over de muurgedichten en de wandeling langs een aantal ervan gewaardeerd zijn.
Het was een ‘gewillig’ en belangstellend gehoor.

Graag maak ik je nog attent op onze website www.muurgedichtenalmelo.nl

En dan nog een mooi initiatief van een docent aan het Pius.
Hij stelt: ‘Als docent Nederlands probeer ik mijn leerlingen zoveel mogelijk te motiveren om te lezen. Daarom probeer ik te kiezen voor activerende werkvormen. Vorig jaar heb ik een muurgedichtenpuzzeltocht gemaakt. Misschien is dit ook leuk voor een groter publiek en wellicht iets om op jullie website te plaatsen.’

Bekijk de muurgedichtenpuzzeltocht.