Op maandagmiddag 29 april is er in Het Huis van Katoen en Nu vanaf 14.00 tot 16.00 uur – voor de eerste keer – een “Toafelproat van Heracles”. Deze “Toafelproat” is voornamelijk bedoeld voor ouderen. Er zijn op die middag ook mensen van Heracles aanwezig om onder het genot van een kopje koffie of thee het wel en wee van onze Almelose Club te bespreken.

“Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) en is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, ‘t Hookhoes en Het Huis van Katoen en Nu. Iedere laatste maandagmiddag van de maand zal er een “Toafelproat” plaatsvinden.

De middag is gratis toegankelijk voor leden van de Ouderenbonden, niet-leden betalen € 2,00 pp.

U kunt zich aanmelden, bij voorkeur via een mail, bij:

Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl  Tel.: 0647132442