Op maandagmiddag 24 juni as is er in Het Huis van Katoen en Nu vanaf 14.00 tot 16.00 uur, voor de derde keer, een “Toafelproat van Heracles”. Tijdens de “Toafelproat”, die voornamelijk bedoeld is voor ouderen, praten we onder het genot van een kopje koffie of thee over het wel en wee van onze Almelose Club.  Maandag zal supporterscoördinator Raymond Alfons aansluiten.

Raymond Alfons is naast supporterscoördinator (SLO als internationale afkorting) zelf ook een groot supporter en clubkenner. Met Raymond zal het dus weer een totaal andere middag zijn dan de vorige twee edities.

“Toafelproat” is een initiatief van de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) en is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, ‘t Hookhoes en Het Huis van Katoen en Nu. Iedere laatste maandagmiddag van de maand is er een “Toafelproat”.

De middag is vrij en gratis toegankelijk.